Domáce hranolky BEZ OLEJA s jednou TAJNOU ingredienciou – chutia lepšie ako z reštaurácie!

Mnoho ľudí miluje hranolky. Často sa však tomuto pokrmu vyčíta veľké množstvo oleja, v ktorom sa hranolky pripravujú. Preto si dnes ukážeme, ako si hranolky dopriať bez výčitiek a hlavne pripravené bez oleja. Budete s nimi mať ohromný úspech.

Tieto hranolky si môžete pripraviť rýchlo a bez práce. Hlavne na nich tiež môžete použiť o rôzne druhy korenia, ktoré sú presne podľa Vášho gusta.

Potrebujeme:

7 väčších zemiakov
2 bielky
soľ
mletá paprika
čierne korenie

Postup:

Zemiaky ošúpte a umyte. Pokrájajte na tenké prúžky. Vyšľahajte si z bielkov tuhý sneh. Do snehu potom pridajte všetko korenie. Zemiaky potom dajte do veľkej misy a zalejte ochuteným snehom. Dobre premiešajte a dbajte na to, aby bol každý prúžok spojený s bielkovým snehom.

Pech si vyložte papierom na pečenie a rozprestrite na neho hranolky. Pečte na 200 stupňov. Hranolky by mali byť upečené krásne dozlatista. Počas pečenia ich môžete prehádzať, aby všetky boli upečené rovnomerne.

Written By
More from Redakcia
Keď zistíte aké jednoduché je zväčšiť si prsia prirodzenou cestou sama, budete ľutovať, že ste tieto triky nevedeli skôr.
Veľkosť poprsia je individuálna vec. Menšie prsia má väčšinou na svedomí genetika,...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *