Domáce tvarohové slimáky z mäkkučkého cesta – hotové sú behom chvíle!

Príprava:

Pripravte kvasnice v mlieku a nechajte stáť. Zmiešajte múku s cukrami, margarínom, vajcom, a nakoniec pridajte zvyšné mlieko a kvasnicovú zmes. Cesto prepracujte, zakryte a nechajte hodiny kysnúť na teplom mieste. Zmiešajte mlieko s cukrami a pudingom a pripravte puding podľa návodu na obale.

Po vychladnutí pridajte tvaroh, hrozienka a citrónovú kôru a dobre premiešajte. Cesto vyvaľkajte do tvaru obdĺžnika a celý ho pokryte pripravenou plnkou. Nakoniec zrolujte ako klasickú roládu a nakrájajte jednotlivé kolieska. Pečte ich na plechu s papierom na pečenie s dostatočnými rozostupmi a pomazané vajcom pri 180 stupňoch po dobu 15-20 minút. Pred podávaním bohato zasypte práškovým cukrom.

VIDEO RECEPT >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*