Dvojfarebný tvarohový dezert s fantastickou vláčnou chuťou pripravený za 30 minút.

POSTUP:

Na cesto vyšľahajte vajcia s cukrom do peny. Pridajte smotanu a mlieko o izbovej teplote. Pridajte múku zmiešanú s práškom do pečiva a vymiešajte dohladka. Pridajte olej.
Rozdeľte cesto na 2 časti. Každú časť uložte na vymastený a vysypaný plech. Pečte jednotlivé pláty zhruba 8-10 minút na 180 stupňov.


Na náplň najskôr rozdeľte bielky a žĺtky. Z bielkov vymiešajte tuhý sneh. Zvyšok surovín vyšľahajte šľahačom. Pridajte hrozienka. Nakoniec pridajte sneh.
Naneste krém na prvý plát, rozotrite rovnomerne a priklopte druhým plátom. Dajte do rúry dopiecť na 35 minút na 180 stupňov. Studený dezert zasypte práškovým cukrom.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*