Fantastický recept na závin dvoch chutí, ktorý nekysne: Pripravíte ho rýchlo a chutí lepšie ako kysnutý, toto je recept!

Potrebujeme:

Cesto:

900 g hladká múka
3 lyžice rastlinný olej
100 g cukor krupica
1 štipka soľ
1 ks vajcia
1 ks žĺtok
1 balenie sušené droždie
citrónová kôra
mlieko vlažné

Maková plnka:

200 g mak mletý
mlieko
150 g cukor
1 hrsť hrozienka
2 lyžice hnedý rum
perník na strúhanie na zahustenie (alebo strúhanka či roztlačené piškóty)

Orechová plnka:

250 g mleté ​​vlašské orechy
2 lyžice cukor
2 lyžice hnedý rum
2 lyžice med
250 ml mlieko
1 lyžička citrónová kôra
1 hrsť hrozienka

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*