Jablková rýchlovka BEZ PEČENIA: Ak máte doma pár jabĺk, toto je najlepší spôsob, ako ich využiť!

Postup:

Jablká dáme na chvíľku variť s vodou a cukrom, aby trochu zmäkli – pridáme aj rum a citrónovú kôru. Pudingový prášok rozmiešame v 6 lyžiciach vody a vmiešame do zmesi – varíme, kým hmota nezhustne. Potom primiešame nasekané piškóty a celú zmes navrstvíme do misy a uhladíme.

Pudingy bez varenia pripravíme v mlieku podľa návodu a potom do nich vmiešame našľahané maslo s cukrom. Navrstvíme na jablčnú vrstvu a nakoniec potrieme ušľahanou šľahačkou so stužovačom. Necháme stuhnúť a môžeme podávať. Sladíme podľa chuti.

Ak chcete vylepšenie, na pudingovú vrstvu natrieme marhuľový džem.

Prajeme vám dobrú chuť! 🙂

zdroj: prosvet.cz

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*