Jedinečný recept na tvarohový koláč s kyslou smotanou a jablkami poteší každý maškrtný jazýček

Ľahšia a diétnejšia verzia obráteného koláča :). Hlavnou zložkou cesta je tu tvaroh a kyslá smotana s minimálnym podielom múky aj cukru.

Čas prípravy: 1 h

Ingrediencie

2 jablká
2 lyžice oleja
1 lyžica cukru
Cesto

250 g čerstvého tvarohu
2 vajcia
3 lyžice cukru
štipka soli
500 ml kyslá smotany
3 lyžice hladkej múky

Postup prípravy na druhej strane >

Written By
More from Redakcia
200 ml mlieka, 300 g cukor a dva vajíčkové žĺtky, takto sa pripravuje najchutnejší vanilkový krém na svete!
Veľmi chutný a neobsahuje žiadne látky na zahustenie a za to má vynikajúcu vanilkovú...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *