Jednoduchá maškrta bez bez pečenia: Stačí 10 minút a máte najlepší dezert, robím ho aj pre návštevy!

  • Výborný recept na penový dezert s množstvom krému a bleskurýchlou prípravou.

Potrebujeme:
  • 250 g maslových sušienok
  • 3 bal. pudingu bez varenia
  • 1 liter mlieka
  • 400 ml smotany na šľahanie
  • 200 ml mlieka na namáčanie sušienok
  • Formu s rozmermi 28 x 22 cm


Postup:
  1. Formu si vyložíme sušienkami, ktoré krátko namočíme do mlieka.
  2. Rovnako si vyšľaháme aj smotanu na tuhú šľahačku.
  3. 1/2 smotany vmiešame do pudingového krému a navrstvíme na sušienky.
  4. Na vrch natrieme zvyšnú šľahačku a nakoniec pokryjeme zvyškom máčaných sušienok.
  5. Podávame vychladnuté.
Prajeme vám dobrú chuť! 🙂

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*