Kakaový koláč so šľahačkou a čokoládou: Zamilujete si ho!

Zloženie
  • 120 g polohrubej múky
  • 30 g kakaového prášku
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 150 g nesoleného masla
  • 200 g kryštálového cukru
  • 1/4 čajovej lyžičky soli
  • 3 vajcia (L)
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
Čokoládová šľahačka
  • 50 g smotany na šľahanie (1)
  • 50 g polosladkej čokolády
  • 200 g smotany na šľahanie(2)
  • 20 g práškového cukru
Ganache omáčka
  • 120 g smotany na šľahanie
  • 100 g polosladkej čokolády
  • 15 g nesoleného masla
Ako piecť
  1. Pečieme v predhriatej rúre na 170 C , nezapíname ventilátor 25-30 minút.
    *špajdľa zapichnutá do stredu vyjde čistá*
  2. Nechajte stáť na plechu 5 minút , preložte na mriežku a nechajte vychladnúť.
  3. Uistite sa, že máte predhriatu rúru

Postup:

Prajeme príjemnú prípravu a dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*