Kapusta, vajíčka a strúhanka – len tieto 3 veci potrebujete na prípravu tohto dokonale rýchleho obedu!

Kapusta je u nás veľmi rozšírená a takisto veľmi obľúbená vo viacerých receptoch. Tento dnešný je tak trochu nezvyčajný. Kapusta nie je chutná len v šalátoch, polievkach, či k mäsu. Dôkazom je aj tento recept na vyprážanú kapustu, ktorá je chutná, chrumkavá a len ťažko odoláte zobrať si z taniera ešte jeden kúsok.

 

Budete potrebovať:

1 malá hlava mladej kapusty (do 1 kg)

3 vajcia

strúhanka

soľ a korenie podľa chuti

slnečnicový olej na vyprážanie

Postup: 

Dôležité tajomstvo pri kapuste je správne rezanie. Vrchné listy odstránime a kapustu rozrežeme ako chlieb, na krajce.

Pokračovanie receptu na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*