Kráľovský jablčný koláč so smotanovým krémom: Nedá sa porovnať s ničím, čo som doposiaľ piekla, je neprekonateľný!

Pokiaľ holdujete dezertom a zákuskom, je toto recept presne pre vás! Doba sa mení, ale ja stále pečiem jablčné koláče! Pretože ich jednoducho milujem!

Potrebujeme:

Na cesto:

125 g masla alebo margarínu na pečenie

3 vajcia

200 g múky

1 štipka soli

125 g práškového cukru

1 vrecúško vanilkového cukru

3 čajová lyžička kypriaceho prášku

3 čajová lyžička smotany na šľahanie

600 g jabĺk

50 ml citrónovej šťavy

Na zálievku:

200 g smotany na varenie

2 vajcia

75 g krupicového cukru

1 polievková lyžica práškového cukru

Postup prípravy nájdete na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*