Krupicový koláč s vanilkovým krémom: Jednoduchá príprava a krémová chuť, ktorá očarí úplne každého.

Postup:

1.

Cukor pridáme do vody. Necháme zovrieť. Keď nám voda vrie, teplotu znížime a pridávame za stáleho miešania krupicu a Nescafé. Uvaríme hustú kašu, ktorú ešte horúcu nalejeme do formy na pečenie. Necháme stuhnúť.

2.

Pripravíme si krém. V mlieku si rozrobíme pudingové prášky, pridáme cukor a uvaríme hustú hmotu. Necháme vychladnúť.

3.

Maslo si vymiešame do peny a postupne pridáme vychladnutý puding. Šľahačku si vyšľaháme zvlášť a následne ju primiešame k pudinkovému krému. Navrstvíme na vychladnutú krupicovú vrstvu.

4.

Vrch ozdobíme rozpustenou čokoládou (čokoládu rozpustíme nad parou, pridáme mlieko, olej a maslo). Posypeme kakaom alebo grankom a dáme do chladničky stuhnúť najlepšie na celú noc. Nakrájame úhľadné rezy a podávame.

Dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*