Kysnuté knedlíky už nerobím: Každý sa ma pýta na tento recept! Chutí fantasticky a u nás doma je to to najobľúbenejšie. Vyskúšajte!

Rozložíme si potravinovú fóliu, dávam dva pásy cez seba-a na ne naložíme cesto-vytvarujeme šišku a balením do fólie ešte upravíme tvar.

Na jednom konci urobíme uzol-kto nezvládne-môže zaviazať povrázkom.

A k tomu koncu poriadne knedlík natlačíme, upravíme a zaviažeme aj druhý koniec.
Varíme vo vriacej vode cca 20 minút až nám vypláva hore-sem tam otočíme a je hotovo.

Knedľa je ako pierko-tým že drží tvar vo fólii nemusíte dávať toľko múky a mať miesto knedlí betón. Knedľa je výborná a vôbec nie je osliznutá.

Zdroj: minibazar.sk

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*