Lahodný, krémový cheesecake: Veľmi jednoduchý recept!

Ingrediencie na koláč s priemerom 26-28 cm:
  • 1 kg tvarohu
  • 500 g syra mascarpone
  • 3/4 šálky cukru (180 g)
  • 6 vajec
  • 350 g kyslej smotany 30 % (prezident) *
  • 2 smotanové pudingy bez cukru (2 x 35 – 40 g)
Navyše:
  • 200g kyslej smotany 18%
  • 2 lyžice práškového cukru

* 30 % kyslú smotanu si môžete pripraviť sami: zmiešajte 300 g sladkej 30 % smotany (pasterizovanej) s 50 g kyslej 18 % smotany a nechajte ju 12-24 hodín odstáť na stole (nie v chladničke). Krém je hotový, keď sa zmení na kyslý a zreteľne zhustne.

Postup:

Dobrú chuť! 💗👌👩‍🍳

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*