Ingrediencie:
- Plechovka kokosového mlieka chladená
- 3/4 šálky mandľového masla alebo kešu masla
- 1/4 šálky javorového sirupu môžete použiť aj agávový nektár
- 1/2 čajovej lyžičky kokosového extraktu (voliteľné)
Inštrukcie
- Do mrazničky vložte nádobu alebo ošatku vhodnú do mrazničky.
- V kuchynskom robote alebo vysokorýchlostnom mixéri pridajte všetky ingrediencie a dobre rozmixujte, kým nebudú husté a krémové. Uistite sa, že pravidelne zoškrabujete boky, aby sa zmes úplne spojila.
- Nalejte zmes kokosovej zmrzliny do vopred zmrazenej nádoby a vložte do mrazničky. Prvú hodinu zmrzlinovú zmes každých 15 minút premiešajte a potom ju nechajte úplne zmraziť. Zmrzlinu nechajte zmraziť aspoň 3 hodiny.
- 15 minút pred podávaním vyberte zmrzlinu z mrazničky, aby sa trochu rozmrazila.
Leave a Reply