Tento recept pochádza z českej kuchyne.
Ingrediencie:
150 g masla
3 ks nakladaných uhoriek (sladká a kyslá)
10 ks kapary
1 lyžica rasce
1 lyžica papriky (sladkej)
1 štipka čierneho korenia
1 štipka soli
3 ks ančovičiek
3 lyžice kyslej smotany
1 lyžica horčice
250 g tvarohu
1 ks cibuľa
Postup:
Za týmto účelom vezmite dostatok masla dobre premiešajte s tvarohom v miske – nemali by zostávať kusy masla.
Olúpeme cibuľu a veľmi jemne tiež uhorku, ančovičky, kapary a za stáleho miešania pridáme do zmesi tvaroh a maslo. Teraz pridáme kyslú smotanu a horčicu, vmiešajte dôkladne do hmoty. Ochutíme soľou, korením, rascou a paprikou podľa vašej chuti.
Pokračovanie článku >
Leave a Reply