Luxusná nátierka, ktorú budete pripravovať stále. Perfektná aj na jednohubky!

Milujete klasickú tvarohovú nátierku? Vyskúšajte ju tak trochu inak. Pridajte do nej čerstvo strúhané reďkovky a uvidíte ten rozdiel!

Svieža chuť, vitamíny navyše a taktiež veľmi pekný vzhľad. Rýchlu, lacnú a chutnú nátierku si zamiluje celá vaša rodina.


Ingrediencie:

  • 150 g mäkkého tvarohu
  • 50 g taveného syra
  • 1 lyžicu masla
  • 5 reďkoviek
  • 50 g tvrdého syra
  • soľ, korenie

Pracovný postup:

  1. Tvaroh, maslo a tavený syr prešľahajte vidličkou. Ak chcete hladkú konzistenciu, potom použite ručný šľahač.
  2. Reďkovky umyte a nastrúhajte, rovnako tak aj tvrdý syr a spojte ich s tvarohovou zmesou. Nátierku dosoľte, príp. okoreňte a namažte na čerstvé pečivo. Pred servírovaním ozdobte kolieskami reďkoviek a čerstvo nasekanou pažítkou.
  3. Čerstvé štipľavé reďkovky zvýraznia chuť tradičnej tvarohovej nátierky.

Prajeme dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*