Milujete klasickú tvarohovú nátierku? Vyskúšajte ju tak trochu inak. Pridajte do nej čerstvo strúhané reďkovky a uvidíte ten rozdiel!
Svieža chuť, vitamíny navyše a taktiež veľmi pekný vzhľad. Rýchlu, lacnú a chutnú nátierku si zamiluje celá vaša rodina.
Ingrediencie:
- 150 g mäkkého tvarohu
- 50 g taveného syra
- 1 lyžicu masla
- 5 reďkoviek
- 50 g tvrdého syra
- soľ, korenie
Pracovný postup:
- Tvaroh, maslo a tavený syr prešľahajte vidličkou. Ak chcete hladkú konzistenciu, potom použite ručný šľahač.
- Reďkovky umyte a nastrúhajte, rovnako tak aj tvrdý syr a spojte ich s tvarohovou zmesou. Nátierku dosoľte, príp. okoreňte a namažte na čerstvé pečivo. Pred servírovaním ozdobte kolieskami reďkoviek a čerstvo nasekanou pažítkou.
- Čerstvé štipľavé reďkovky zvýraznia chuť tradičnej tvarohovej nátierky.
Leave a Reply