Mäkkučké dvojfarebné vrkoče – Jednoduchý recept, ktorý zvládne každá (ne)gazdinka!

Vynikajúce pečivo mäkučké ako pavučinka. Spojenie kakaového a maslového cesta vytvára v tomto dezerte perfektný celok fantastickej chute.

Potrebujeme:

½ l mlieka
1 kocku čerstvého droždia
3 lyžice cukru
100 ml teplej vody
4 lyžice oleja
1 lyžičku soli
2 lyžice kakaa
2 lyžičky pomarančovej kôry
1 kg hladkej múky

Ďalej budeme potrebovať:

3 žĺtka
4 bal. vanilkového cukru
100 g masla
½ l vody
200 g kryštálového cukru
2 bal. vanilkového cukru

Postup prípravy na druhej strane >

Written By
More from Redakcia
Hrnčekový recept na laskonky s tým najlepším čokoládovým krémom.
Ingrediencie: 1/2 hrnčeka mlieka 1/2 hrnčekačokolády (na varenie) lieskové oriešky 1/2 hrnčeka...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *