INGREDIENCIE
- 150 g rozdrvených sušienok
- 500 g jahôd
- 75 g práškového cukru
- 75 g masla
- 250 g mascarpone
- 120 g práškového cukru
- 1 biely jogurt
- 150 ml smotany na šľahanie
POSTUP
- V miske zmiešajte sušienky s práškovým cukrom a vmiešajte maslo. Sušienkovú zmes vložte na dno tortovej formy, ktorú ste predtým vystlali papierom na pečenie. Vložte do chladničky na 45 minút.
- Mascarpone zmiešajte s jogurtom a práškovým cukrom, kým nevznikne jednotný krém.
- Vyšľahajte smotanu do peny a vmiešajte ju do krému. Jahody nakrájajte na malé kúsky. Na sušienkový základ naukladáme 1/2 polovice jahôd a potom navrstvíme krém.
- Navrch dajte zvyšok jahôd a nechajte cez noc vychladnúť v chladničke. Vyberte z chladničky a podávajte!
Prajeme Vám dobrú chuť! Nezabudnite tento super recept zdieľať aj s ostatnými.
Leave a Reply