Chcete jesť zdravšie, bez múky a nadbytočných tukov? Máte radi pečivo, ale vadí vám tá kopa múky, ktorú obsahuje? Vyskúšajte toto tvarohové pečivo bez múky, ktorým nahradíte rožky alebo žemle. ?
Ingrediencie:
- 250 g nízkotučného tvarohu
- 4 vajcia
- 1 vrecúško kypriaceho prášku
- korenie, soľ a korenie
Postup
Celkový čas prípravy: 40 min
1
V miske zmiešajte tvaroh s vaječnými žĺtkami. Pridajte kypriaci prášok, osoľte a okoreňte.
2
V inej miske urobte sneh z bielkov. Vmiešajte ho do tvarohovej zmesi. Dôkladne premiešajte a pridajte bylinky (vhodný je napr. Rozmarín alebo provensálske korenie).
3
Predohrejte rúru na 150 ° C. Pripravte si plech na pečenie, ktorý vyložte papierom na pečenie. Na papier pomocou lyžice rozmiestnite kolieska cesta. Posypte rascou alebo hrubozrnnou soľou a pečte 30 – 35 minút dozlatista.
Leave a Reply