Najlahodnejší domáci vanilkový krém do všetkých zákuskov a tort: Hotový za 15 minút!

Postup:

Na miernom ohni zahrievajte mlieko, smotanu a kondenzované mlieko. V miske zmiešajte žĺtky s cukrom.
Do takmer horúceho mlieka pridajte múku a dobre rozmiešajte, aby v zmesi neboli žiadne hrudky.
Keď mlieko začne variť, odstavte a pridajte vajcia s cukrom a dobre premiešajte. Vráťte na mierny plameň a neustále miešajte až do zhustnutia.

Keď krém zhustne, odstavte z plameňa, pridajte vanilkovú esenciu a nechajte krém vychladnúť.
Keď sa ochladí na izbovú teplotu, pridajte zmäknuté maslo. Vymiešajte na ideálnu tortovú konzistenciu.

Želáme vám dobrú chuť! ?

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*