Ingrediencie
- 1 balenie zmäknutého smotanového syra
- 1 balenie údeného lososa, nasekaného
- ¼ šálky kapary alebo podľa chuti
- 2 polievkové lyžice nasekanej zelenej cibule (voliteľné)
- 1 ½ čajovej lyžičky nasekaného čerstvého kôpru
- ¼ šálky hustej smotany na šľahanie
- 3 kvapky worcestrovej omáčky
- 3 kvapky pálivej paprikovej omáčky
- 1 stlačená čerstvá citrónová šťava
Postup
- Smotanový syr spracujte v kuchynskom robote, aby úplne zmäkol; pridajte lososa, kapary, zelenú cibuľku, kôpor, smotanu, worcestrovú omáčku, pálivú paprikovú omáčku a citrónovú šťavu. Zmes opäť spracujte, kým nebude krémová a hladká.
Leave a Reply