Naučte sa robiť lodičky naplnené mäsom, zemiakmi a uhorkami a zaručujeme vám, že uspokojíte chuťové poháriky mnohých členov rodiny!
Ingrediencie:
1 kg zemiakov
400 g mäsa (hovädzie, bravčové, kuracie)
1 cibuľa
150 g kyslých uhoriek
500 g listového cesta
1 vajíčko
50 g tvrdého syra
Postup:
1) Varíme zemiaky a urobíme z nich kašu.
2) Mäso nakrájajte na kúsky a smažte do panvice spolu s cibuľovými kolieskami.
3) Uhorky si nakrájajte na prúžky alebo polkruhy.
4) Cesto si prezežte na štvorce a pomocou valčeka z neho urobte obdĺžniky. Do každého obdĺžnika pridajte trochu kaše, osmažené mäso s cibuľou a uhorky.
Pokračovanie receptu na druhej stránke >
1 2
Leave a Reply