NOSTALGICKÝ recept z môjho detstva. Tento koláč ma naučila babička a celá moja rodina ho miluje!

Kyslá smotana je vďačná zložka, ktorá sa používa najmä pri začiatočníkoch čo sa týka pečenia ako plnka. Jej kvality však netreba podceňovať.

Ako sme napísali, že koláče s kyslou smotanou sú výsadou začiatočníkov, neznamená to, že sú menej dobré. Dnes vám prinesieme jednoduchý koláč, ktorý vás dostane do kolien aj v prípade, že ste svetová pekárka!

Budete potrebovať:

  • 100g masla
  • 2 vajcia
  • 200g kondenzovaného mlieka
  • 1 ČL prášku do pečiva
  • 8 PL polohrubej múky
  • 700g kyslej smotany (stačí 20% tuku)
  • 100g práškového cukru
  • 1 PL kakaa

Postup prípravy nájdete na ďalšej stránke >

Written By
More from Redakcia
Zviera, ktoré uvidíte na obrázku ako prvé, vám prezradí veľa o vašej povahe a správaní!
Každý z nás má trošku iné vnímanie a iný pohľad na svet....
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *