Postup
Pripravíme si formu na pečenie (25 cm), ktorej dno vymažeme maslom alebo vyložíme papierom na pečenie.
Drvené sušienky zmiešame s maslom, 2 lyžicami práškového cukru a trochou mlieka. Hmotu, ktorá nám takto vznikne vtlačíme na dno tortovej formy.
Tvaroh rozmiešame s 2 lyžicami práškového cukru a 1 bal. vanilkového cukru. Primiešame aj 200 ml vyšľahanej šľahačky.
Z 500 ml mlieka, 1. bal.vanilkového cukru a dvoch balíkov pudingu bez varenia ušľaháme hladký, hustý puding.
Zvyšnú šľahačku ušľaháme s 1 lyžicou práškového cukru.
Na sušienkovou hmotu navrstvíme tvarohovú zmes, potom vanilkový puding a nakoniec i šľahačku.
Na vrch nastrúhame gaštanové pyré alebo čokoládu, vložíme do chladničky na 2-3 hodiny a potom môžeme servírovať.
Prajeme Vám príjemné maškrtenie 🙂
Leave a Reply