Nemusíte nič variť ani piecť: Neuveriteľne jednoduchý recept na Nebeskú tortu!

Postup

Pripravíme si formu na pečenie (25 cm), ktorej dno vymažeme maslom alebo vyložíme papierom na pečenie.

Drvené sušienky zmiešame s maslom, 2 lyžicami práškového cukru a trochou mlieka. Hmotu, ktorá nám takto vznikne vtlačíme na dno tortovej formy.

Tvaroh rozmiešame s 2 lyžicami práškového cukru a 1 bal. vanilkového cukru. Primiešame aj 200 ml vyšľahanej šľahačky.

Z 500 ml mlieka, 1. bal.vanilkového cukru a dvoch balíkov pudingu bez varenia ušľaháme hladký, hustý puding.

Zvyšnú šľahačku ušľaháme s 1 lyžicou práškového cukru.

Na sušienkovou hmotu navrstvíme tvarohovú zmes, potom vanilkový puding a nakoniec i šľahačku.

Na vrch nastrúhame gaštanové pyré alebo čokoládu, vložíme do chladničky na 2-3 hodiny a potom môžeme servírovať.

Prajeme Vám príjemné maškrtenie 🙂

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*