Neodolateľný čokoládový dezert len z 3 zložiek a hotový za pár minút.

Potrebujeme:

150g mliečnej čokolády

150g bielej čokolády

250g arašidového masla

Postup:

Do kastrolíka nad parou si dáme roztaviť mliečnu čokoládu a arašidové maslo, rozopené nalejeme do formy, v ktorej máme fóliu alebo papier na pečenie. Potom takým istým spôsobom roztopíme bielu čokoládu, ktorú nalejeme do predošlej zmesi. Lejeme tak aby sme vytvorili zaujímavý obrazec bielej a mliečnej dokolády.

Dáme do chladničky stuhnúť a potom krájame na kocky.

Written By
More from Redakcia
Nadýchaný domáci ovocný koláč pripravený už za 25 minút! Lepšiu bublaninu ste nejedli!
Zákusky na štýl bublaniny s ovocím vídame na stoloch našich babičiek celkom...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *