Neodolateľný, jahodový zákusok pod citrónovou penou: Dokonalosť!

Ingrediencie na piškótové cesto:
  • 3 vajcia
  • 100 g cukru (asi 0,5 šálky)
  • 70 g hladkej pšeničnej múky (asi 0,5 šálky)
  • 1 polievková lyžica kakaa
  • 1 lyžička prášku do pečiva
Ingrediencie na jahodovú penu:
  • 1,5 kg jahôd
  • 3 jahodové želé (3 x 75 g)
  • 2-3 lyžice cukru
Ingrediencie na citrónovú penu:
  • 660 ml hustej smotany 30%
  • 2 citrónové želé (2 x 75 g)
  • 300 ml vriacej vody na rozpustenie želé
  • 5 lyžíc práškového cukru
Okrem toho:
  • 200 g kakaovej hmoty
  • Mliečna alebo dezertná čokoláda

Postup si môžete pozrieť v priloženom videu 🙂

DOBRÚ CHUŤ! 👩‍🍳👌 Zdieľajte tento super recept aj so svojimi priateľmi :).

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*