Nepečený tvarohový koláč s hrozienkami – pripravený máte behom 30 minút!

Príprava

Najprv pripravte cesto:

Zmiešajte múku a prášok do pečiva, pridajte roztavené maslo a 1/3 hrnčeka cukru, s vanilkovou esenciou – dobre premiešajte. Potom pridajte 1 polievkovú lyžicu kakaa, dôkladne premiešajte, aby ste nemali v zmesi hrudky.

Rozklepnite do zmesi vajcia a pridajte múku cesto dobre premiesime.

Vezmite 1/3 cesta a vložte ho do chladničky. Druhý kus rozložte do plechu. Vymažte plech 20 × 20 alebo 18 × 25 maslom. Cesto rozotrite rovnomerne rukami, takto je mäkšie a bude to jednoduchšie.

Teraz pripravíme tvarohovú zmes:

Zmiešajte tvaroh sa 3 vaječnými bielkami, pridajte zvyšok cukru a vanilkovú esenciu a dobre premiešajte. Žĺtky dobre premiešajte lyžicou. Do zmesi tvarohu pridajte roztavené maslo a dobre premiešajte. Potom pridajte žĺtok a premiešajte.

Hrozienka sa umyjú a pridajú do náplne. Teraz pridajte 1 polievkovú lyžicu škrobu.

Dobre premiešajte.

Teraz stačí navrstviť krém na pripravené cesto a naň položiť zvyšok cesta. Nakoniec nechajte stuhnúť v chladničke.

zdroj: andreilaslau.ro

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*