Nepotrebujete žiadnu fritézu a rezne budú ako namaľované. Túto geniálnu fintu ma naučil náš mäsiar!

Snáď v každej domácnosti je jedno z najobľúbenejších jedál vyprážaný rezeň so zemiakovým šalátom. Dnes vám prezradíme, ako zariadiť, aby práve váš rezeň mal čo najjemnejšiu chuť a nadýchanú strúhanku.

Pokiaľ tiež patríte k milovníkom dobrého a šťavnatého rezňa, zabudnite na všetko, čo ste zatiaľ poznali. Nie je to nič zložité, práve naopak. Všetko sa skrýva v príprave.

A ako na to?

Plátky bravčového mäsa (stehna, krkovička alebo kotlety) si naklepte a potom tak na hodinku, najlepšie však do rána, naložte do mlieka. Potom osušte, osoľte a jemne okoreňte.

Pripravte si trojobal, ktorý sa skladá z polohrubej múky, rozšľahaných vajec, do ktorých pridajte trochu mlieka alebo piva a strúhanky. Tá nemusí byť nutne domáca, stačí kupovaná, ale musí byť len z rožkov.

Pokračovanie článku na druhej strane >

Written By
More from Redakcia
Výborné makovo vanilkové rezy od Valiky! U nás doma najobľúbenejší zákusok
Týmto dezertom ľahko vyplníte váš čas po obede do olovrantu. Pripravíte si...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *