Neuveriteľne jednoduchý a rýchly čiernobiely zákusok! Zamilujú si ho všetci aj deti aj dospelí.

Postup prípravy:

Ako prvé vymiešajte žĺtky s cukrom do peny, pridajte holandské kakao. Z bielkov si ušľahajte tuhý sneh a pridajte ho k cestu. Cesto vylejte na pekáč vystlaný papierom na pečenie a pečte 10 minút v rúre vyhriatej na 190 stupňov.

Kým sa vám pečie cesto, pripravte si krém. Tvaroh so smotanou vyšľahajte, pridajte práškový cukor. Hotovo.

Upečené cesto si rozdeľte na dve polovice, aby vám vznikli dve vrstvy. Takisto si rozdeľte aj množstvo krému. Naneste ho na prvú vrstvu cesta, opatrne ju prikryte druhou vrstvou cesta a navrch dajte zvyšok krému. Dajte na noc zachladiť a užite si tú výbornú chuť.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*