Ombre koláč s broskyňou a smotanovou zmrzlinou: Nedá sa mu odolať!

Ingrediencie:
  • 1/2 šálky nesoleného masla, zmäknutého, plus viac na panvicu
  • 1 1/2 šálky tortovej múky
  • 1/2 lyžičky sódy bikarbóny
  • 1/4 lyžičky prášku do pečiva
  • 1/4 lyžičky soli
  • 1 šálka cukru
  • 2 veľké vajcia, oddelené
  • 1/2 šálky cmaru
  • Sprej na varenie s rastlinným olejom
  • Zmrzlina
  • 2 šálky zahustenej/smotany na šľahanie
  • ½ šálky sladeného kondenzovaného mlieka
  • 1 ČL vanilkového extraktu
  • 1 l. broskyňového sorbetu
  • 1 1/2 libry konzervovaných broskýň, nakrájaných na kocky

Postup:
Dobrú chuť! 🙂

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*