Ostali vám staršie rohlíky? Urobte si túto neodolateľnú MAKOVÚ GUBU s vtáčim mliekom na vrchu.

Ak vám ostali rohlíky a neviete čo s nimi, určite ich nevyhadzujte. Máme pre vás jeden výborný recept, ktorý pochádza z Maďarska, ale určite si ho osvojíte. Chutí neodolateľne.

Ingrediencie

12 rohlíkov
1000 ml mlieko
3 žltky
100 margarin
pl cukor kryštálový
bl hrozienka
1 citrónová kôra a šťava
150 mletý mak
Krém:
bl pudingový prášok vanilkový
pl cukor kryštálový
bl vanilkový cukor
400 ml mlieko
4 žĺtky
150 margarín
Pena:
4 bielky
pl cukor kryštálový

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*