Postup práce:
Vajcia ušľahajte s cukrom, pridajte olej, vodu a nakoniec múku s práškom do pečiva. Plech vyložte papierom na pečenie (môžete len vymazať a vysypať múkou) a nalejte pripravené cesto.
Rúru vyhrejte na 175 ° C, opatrne vložte plech a pečte pomaly asi 45 minút (podľa výkonu vašej rúry). Po upečení nechajte vychladnúť. Medzi tým si pripravte krém.
Rada: Prvých 30 minút rúru vôbec neotvárajte – piškót by klesol!
Krém:
Jahody rozmixujte, premiešajte s pudingovým práškom a dajte variť ako bežný puding. Maslo vymiešajte s cukrom a postupne pridávajte vychladnutú jahodovou zmes.
Na vychladnutú piškótu natrite pripravený krém a môžete ich poliať čokoládou alebo poukladať jahodami a zaliať želatínou. Dobrú chuť.
Leave a Reply