Osviežujúce jahodové rezy, ktoré sa doslova rozplývajú na jazyku! JEDNODUCHÝ RECEPT

Postup práce:

Vajcia ušľahajte s cukrom, pridajte olej, vodu a nakoniec múku s práškom do pečiva. Plech vyložte papierom na pečenie (môžete len vymazať a vysypať múkou) a nalejte pripravené cesto.

Rúru vyhrejte na 175 ° C, opatrne vložte plech a pečte pomaly asi 45 minút (podľa výkonu vašej rúry). Po upečení nechajte vychladnúť. Medzi tým si pripravte krém.

Rada: Prvých 30 minút rúru vôbec neotvárajte – piškót by klesol!

Krém:
Jahody rozmixujte, premiešajte s pudingovým práškom a dajte variť ako bežný puding. Maslo vymiešajte s cukrom a postupne pridávajte vychladnutú jahodovou zmes.

Na vychladnutú piškótu natrite pripravený krém a môžete ich poliať čokoládou alebo poukladať jahodami a zaliať želatínou. Dobrú chuť.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*