PEČENÝ LOSOS S CESNAKOM: Rýchla a zdravá večera pre celú rodinu!

Zloženie:
  • filety z lososa s kožou cca 700 g
  • 1 citrón
  • 6 strúčikov cesnaku
  • 1 PL sójovej omáčky
  • niekoľko vetvičiek čerstvého tymiánu
  • citrónové korenie
  • olej

Príprava:
  1. Filety z lososa umyte, osušte a nakrájajte na približne 1,5 cm dlhé prúžky, pričom dávajte pozor, aby ste neodrezali kožu. Rybu pokvapkajte citrónovou šťavou, prelejte sójovou omáčkou, do zárezov vložte plátky cesnaku a vetvičky tymiánu a posypte citrónovým korením.
  2. Zapekaciu misu vymastite olivovým olejom. Lososa vložte do misky a hojne ho pokvapkajte citrónovou šťavou.
  3. Rybu vložte do rúry vyhriatej na 190 stupňov na približne 25 minút.
  4. Perfektne sa k tomu hodí parená zelenina.
Prajeme dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*