Chystáte na neďeľný obed obľúbenú klasiku – rezne vyprážané v trojobale? Máme pre vás skvelý tip, vďaka ktorému budú rezne ešte chutnejšie, než kedykoľvek predtým…
Neváhajte a vyskúšajte to, koniec koncov toto vylepšenie používajú aj profesionálni šéfkuchári v najlepších reštauráciách.
Červenú papriku a chilli lupienky
Pokiaľ máte radi trošku ostrejšie rezne, vyskúšajte do strúhanky primiešať aj trochu červenej papriky a chilly lupienky. Môžete tak pripraviť výborné “diabolské rezne”.
Maslové sušienky
Na Slovensku sa rezne podávajú takmer vždy potreté maslom. Pokiaľ chcete dodať rezníkom vábivú vôňu aj bez masla, stačí, keď do strúhanky jednoducho prisypeme trochu namletých maslových sušienok. Rezne budú krásne voňať maslovou arómu.
Sušený kôpor
My, ako veľkí milovníci kôpru máme radi vôňu tejto aromatické bylinky z našich záhrad i v rezňoch. Pridajte do strúhanky sušený a rozdrvený kôpor, petržlenovú vňať, alebo iné vaše obľúbené bylinky. Budete mať krásne voňavé a nevídane chutné rezne.
Pokračovanie článku na druhej strane >
Leave a Reply