Piškótové rezy s rumom akúrat ku kávičke. Čokoládovo-rumový dezert s tou najlešpou chuťou!

Ingrediencie:

práškový cukor podľa chuti
rum
50 g masla do plnky
250 g tuku, 100%
200 g masla na krém
100 g čokolády na varenie
300 g vlašských orechov
50 g kakaa na polevu
600 g piškót
1 balenie smotanového pudingového prášku
4 lyžice krupicového cukru
4 lyžice kakaa
350 ml mlieka
600-700 ml černicové marmelády
8 vajec
8 lyžíc polohrubej múky

Pracovný postup:

Vajcia a cukor šľaháme do hustej bielej peny asi 10 – 15 minút. Zľahka vmiešame múku zmiešanú s kakaom a cesto rovnomerne rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie. Dáme do predhriatej rúry na 180 ° C a upečieme dočervena. Takto si upečieme 2 piškóty, každý zo 4 vajec + 4 lyžíc cukru + 4 lyžíc múky + 2 lyžice kakaa a necháme vychladnúť.

Pokračovanie receptu na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*