Postup:
1)
V mise zmiešame všetky prísady na cesto. Cesto spracujeme. Vzniknuté cesto si rozdelíme na 3 časti. Každú časť rozvaľkáme a dáme upiecť samostatne do rúry. Pečieme vo vymastenom a vysypanom plechu zhruba 10 minút pri 150 stupňoch
2)
Pripravíme si klasickým spôsobom puding. Z pudinkových práškov a zhruba 50 g práškového cukru a mlieka si uvaríme puding. Zvyšný cukor vyšľaháme s maslom a túto maslovú zmes pridáme do vychladnutého pudingu.
3)
Na plech (30 × 35 cm), alebo akýkoľvek tácku, dáme 1 plát upečeného korpusu a potrieme 1/3 krému. Rovnakým spôsobom pokračujeme so všetkými plátmi a zvyšným krémom. Krémom by ste mali končiť. Na krém poukladáte ľubovoľne piškóty a prelejete polevou z rozpusteného masla a čokolády. Dezert dajte vychladiť cez noc do chladničky.
Leave a Reply