Prinášame vám recept na vynikajúce karbanátky, ktoré pripravíte rýchlo a jednoducho NA JEDNOM PLECHU. A ako bonus bez vyprážania!

Ak máte radi domáce fašírky, určite viete, že nejde o najjednoduchší pokrm. Príprava mäsa a postupné vyprážanie zaberie nemálo času.

Potrebujeme:

700 g mletého bravčového mäsa

1 cibuľu nakrájanú nadrobno

1 strúčik cesnaku

100 g nastrúhaného tvrdého syra

400 g šampiňónov

3 väčšie zemiaky nakrájané na plátky

majonézu alebo kyslú smotanu podľa chuti

soľ a korenie

horčicu

Postup prípravy na druhej strane >

Written By
More from Redakcia
Najlepšia kokosová roláda na Vianočný stôl – dobrota, ktorú si pýta každá návšteva!
Existuje mnoho receptov na čokoládovo-kokosové rolády. Tento je však podľa môjho názoru...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *