Rezy s vaječným likérom od Zuzky – najlepšia dobrota akú som kedy jedla!

Potrebujeme:

Cesto:

5 vajec

5 lyžíc polohrubej múky

2-3 lyžice horúcej vody

2 lyžice oleja

4 lyžice cukru

2 lyžice kakaa

0,5 prášku do pečiva

džem na potretie

Vajcia vyšľaháme s cukrom a horúcou vodou do hustej peny, zašľahajte olej a na koniec vmiešajte zmes múky, kakaa a kypriaceho prášku. Rozotrite na plech vyložený papierom na pečenie a pečte pri 200 ° C 5-10 minút. Až piškóta vychladne, potrite ho džemom (napr. marhuľovým), zabráni vsakovaniu vlhkosti.

Recept pokračuje na druhej strane >

Written By
More from Redakcia
Sypaný smotanový koláč “BEZ CESTA”: Stačí len nasypať na plech a máte hotovo!
Tento koláčik som si musela hneď obľúbiť. Netreba naň totiž vôbec pripravovať...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *