Rolovaný koláč s orechami: Sladká lahôdka, ktorá nesklame na žiadnej oslave!

Ingrediencie na základné cesto:
  • 5 vajec izbovej teploty
  • 70 g cukru
  • 50 g polohr.múky
  • 70 g slnečnicového oleja
  • polovica citrónovej kôry
Krém:
  • 250 g syra ricotta
  • 250 g syra mascarpone
  • 3 lyžice lieskovoorieškového krému
Ostatné:
  • orechy na obalenie podľa Vašej chuti

Postup:
  1. Suroviny na piškótu zmiešame v mixéri.
  2. Potom zmiešame suroviny na krém.
  3. Piškótu pečieme ako roládu. Pečieme 15 minút pri 200 stupňoch. Rozvaľkáme na 5 cm široké pásy, natrieme krémom a stočíme ako slimáka.
  4. Dokončíte krémom a posypte orechmi.
Dobrú chuť.❤👌👩‍🍳

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*