Šalát z kyslej kapusty: Vitamínová bomba na jeseň! Lepší ste nemali!

PRÍSADY:
  • 0,5 kg kyslej kapusty
  • 1 malú červenú cibuľu,
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 PL kyslej smotany
  • 2 PL tatarky
  • horčica
  • vegeta
  • feferonova pasta ale nemusi byť…
POSTUP:

  1. Kyslú kapustu si nakrájam na doske na drobnejšie kúsky. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu, pretlačené strúčiky cesnaku. Ja kapustu nepremývam, mám rada kyslú, ale kto chce, može ju aj trochu premyť.
  2. V druhej miske zmiešame 2 lyžice kyslej smotany + 2 lyžice tatarskej, trošku horčice, vegety, feferónovú pastu, kto chce a premiešame a zalejeme kapustu.
Dobrú chuť…

 

Zdroj:minibazar

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*