Šťavnatá mäsová roláda plnená vajcom, mozzarellou a bylinkami v chrumkavom cestíčku! JEDNODUCHÝ RECEPT

Rolády či už v sladkej alebo slanej podobe sú veľmi populárnym jedlom. Slané zvyčajne plnené mäsom, syrom, alebo napríklad zeleninou predstavujú skvelé hlavné jedlo, ktoré je skvelé doplniť potom napríklad kokosovou roládou ako dezertom.

Zatiaľ čo na sladké rolády je receptov všade plno, na tie slané je ich pomerne málo. Ten nižšie uvedený je však vynikajúci a naviac rýchly. Vyskúšajte kombináciu mletého mäsa, vajec a chrumkavého cesta!

Zloženie

650 g mletého mäsa
hotové cesto (lístkové)
15 g cesnaku
6 vajec
50 g mozzarelly
35 g petržlenovej vňate
soľ

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*