Táto vojenská diéta vám pomôže schudnúť až 4 kg za 3 dni. Ako funguje?

Leto sa blíži a väčšina ľudí by rada schudla nejaké to kilo do plaviek alebo priliehavejších šiat. Lenže na posilňovňu nie je čas a doma pri televízii sa tiež často moc cvičiť nechce. Ponúkame vám trojdňovú diétu, ktorá vám zaručene pomôže!

Odborníci síce neodporúčajú drastické obmedzenia v jedálničku, však táto diéta je skutočne výnimočná. Okrem zníženia telesnej váhy sa zbavíte nadbytočného tuku a tiež si nastavíte metabolizmus na správnu rýchlosť. Novo získaná hmotnosť sa vám bude lepšie udržiavať, lebo si telo zvyklo na nižší prísun potravy.

Vojenská diéta trvá 3 dni a pri jej presnom dodržaní znížite svoju telesnú hmotnosť o 4,5 kg! Jediné, čo môžete pozmeniť je, že napr. nahradíte mäso šošovicou alebo si miesto uhorky dáte ľadový šalát.

Deň prvý

Raňajky

½ grepfruitu
1 hrianka
2 polievkové lyžice arašidového masla
pohár čaju alebo kávy bez cukru a mlieka

Obed

120 g tuniaka (môže byť aj z konzervy)
1 hrianka
pohár kávy alebo čaju bez cukru a mlieka

Desiata

90 g mäsa
pohár zelených fazuliek

Večera

½ banánu
1 jablko

Deň druhý

Raňajky

1 vajce varené natvrdo alebo namäkko
½ banánu alebo iného ovocia
1 hrianka

Obed

1 vajce varené namäkko alebo natvrdo
150 g tvarohu alebo syra Cottage bez príchuti
5 krekrov

Desiata

2 kvalitné párky
½ pohára mrkvy
1 pohár brokolica dusené v pare

Večera

1 banán

Deň tretí

Raňajky

1 plátok syra Čedar
5 krekrov
1 jablko

Obed

1 vajce pripravené na ľubovoľný spôsob
1 hrianka

Desiata

120 gramov tuniaka
1 hrianka

Večera

1 banán

Dôležité odporúčania

Počas diéty nezabúdajte na pitný režim! Pite len čistú vodu, prípadne vodu ochutenú citrónovými alebo uhorkovými plátky, žiadne sirupy.

Hýbte sa! Vzhľadom na obmedzený príjmu kalórií nerobte žiadne náročné cvičenia. Ak máte nadváhu, zaraďte prechádzky alebo svižnú chôdzu. Ak ste fyzicky zdatní, potom si môžete ľahko zabehať, skákať cez švihadlo, ísť plávať alebo jazdiť na rotopede.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*