Tieto fašírky pečiem stále, ale keďže používam tieto triky, nikto nechápe, čo ich robí takými lahodné a výnimočné.

Vajcia sú jednou z najčastejšie používaných surovín, sú potrebné na prípravu mnohých jedál. Či už ide o slávnostný obed alebo tradičnú večeru, vajíčka sú neodmysliteľným doplnkom.

Nižšie uvádzame recept na mäso, na ktoré prirodzene používame vajcia, len trochu inak ako doteraz.

Ingrediencie:

  • 500 gramov hovädzieho mäsa
  • 1 lyžička sójovej omáčky
  • 5 vajec
  • 300 gramov strúhanky
  • 1 polievková lyžica horčice
  • 2 polievkové lyžice majonézy
  • 1 zväzok kôpru
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 polievkové lyžice hl.múky
  • 1 lyžica kyslej smotany
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 300 ml slnečnicového oleja
  • soľ, korenie

Príprava:

1. Uvaríme 4 vajcia.

2. Vo veľkej mise zmiešame mleté ​​mäso s nasekaným cesnakom a sójovou omáčkou.

3. Pridajte nasekaný kôpor, soľ a korenie podľa chuti.

4. Mleté mäso rozdelíme na 4 časti. Zo všetkého vytvarujeme rovnú hmotu, do stredu dáme uvarené vajíčko.

5. Zostávajúce jedno vajce rozšľaháme a fašírky obalíme najskôr v múke, potom vo vajci a potom v strúhanke.

6. Na rozpálenom oleji opečieme do zlatista, potom scedíme a položíme na plech vystlaný papierovými utierkami. Vložte plech do rúry predhriatej na 175 stupňov na 10-15 minút.

7. Pripravte omáčku. Zmiešajte horčicu, majonézu a citrónovú šťavu. Keď fašírky trochu vychladnú, ponoríme ich do tejto omáčky.

 

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*