Toto je NAJLEPŠÍ krém z TVAROHU: Ideálny do koláčov, zákuskov, na torty, alebo len tak do pohárov.

Dá sa jesť s ovocím, ako náplň do zákuskov, ale aj s nepečený sušienkovým cestom. Môžete ho ale kľudne jesť aj celkom samotný, napr. ako studené poháre s ovocím.

Potrebujeme:

175 g masla
325 g tvarohu
90 g práškového cukru
65 g kondenzovaného mlieka
1 vanilkový cukor
1 lyžička koňaku alebo dezertného vína

Postup:

Zmäknuté maslo vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom, potom po častiach pridávajte kondenzované mlieko, stále miešajte. Tvaroh pretlačte cez sito a pridajte do krému. Znovu premiešajte. Na záver môžete pridať koňak, ale nemusíte.

Pokračovanie >

Written By
More from Redakcia
Parížsky krém: Fantastický do pečených a nepečených dezertov.
Nielen na vianočné sviatky, ale aj kedykoľvek inokedy počas roka sa vám...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *