- Mnoho ľudí má problém pripraviť akýkoľvek druh tvarohového koláča, pretože bohužiaľ majú tendenciu padať. Zdvíhajú sa, stúpajú v rúre a potom rýchlo padnú a sú prakticky ploché.
- Ovplyvňuje to veľa faktorov… Hlavným je príliš veľa vzduchu vo vajciach a pridávanie ingrediencií priamo z chladničky.
Ingrediencie:
- 270 g pšeničnej polohr.múky
- 125 g masla
- 2 žĺtky
- 50 g práškového cukru
- 1 polievková lyžica prášku do pečiva
Tvarohová náplň:
- 1 kg tvarohu
- 1 šálka práškového cukru
- 1/2 šálky oleja
- 2 vanilkové pudingy
- 4 vajcia
- 4 žĺtky
Vrch:
- 6 bielkov
- štipka soli
- 1 šálka cukru
- 2 polievkové lyžice zemiak. škrobu
Postup:
Prajeme dobrú chuť!
Leave a Reply