Už viem, čo si dnes pripravím k poobednej kávičke! Tento nepečený rýchly dezert so salkom očarí vás a aj vašu návštevu!

Nakoniec tortu polejeme pripravenou čokoládovou polevou a uložíme ju do chladničky. Necháme ju chladiť 4-5 hodín. Ideálne je nechať tortu chladiť celú noc.

Postup na prípravu čokoládovej polevy:

Smotanu na šľahanie si vylejeme do hrnca a ohrievame ju na miernom plameni. Dávajte si ale pozor, aby ste ju nepriviedli k varu. Vtedy sa stane to, že smotana dostatočne nestuhne. Teplú smotanu odstavíme bokom a nalámeme do nej čokoládu. Miešaním sa čokoláda rozpustí a keď bude mať izbovú teplotu, môžete ju navrstviť na koláč.

Tento dezert je výborný, jednoduchý a rýchly. Vhodný na podávanie návšteve a známym. Tiež vynikajúca chuťovka pre vašu rodinu a jej najmladších členov.

zdroj:  vkurselife.com

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*