Vajíčková nátierka s cibuľkou: Lepšiu nátierku som ešte nejedla!

INGREDIENCIE:

  • 8 ks vajec,
  • 3 lyžice kyslej smotany,
  • 3 lyžice majonézy,
  • 1 lyžica horčice,
  • 1 lyžica masla,
  • 1 ks cibule,
  • soľ, korenie, petržlen / pažítka.

Postup: 

Vajíčka uvaríme natvrdo. Uvarené vajíčka vidličkou v miske poriadne rozdrvíme na malé kúsky. Cibuľu nakrájame najemno a pridáme k vajciam. Pridáme maslo, kyslú smotanu, majonézu a horčicu. Dôkladne vymiešame a dochutíme soľou a korením. Dáme do chladničky najmenej na 4 hodiny, aby sa chute spojili. Následne podávame s nasekanou čerstvou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou s čerstvým pečivom. Dobrú chuť!

Written By
More from Redakcia
Tento hormón je skutočným dôvodom prečo sa vám nedarí schudnúť. Takto si ho obnovíte!
Pravidelne cvičíte, zdravo sa stravujete no aj napriek tomu sa vám stále...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *