Vynikajúca DOMÁCA TATÁRSKA OMÁČKA, ktorá premení každé jedlo v majstrovské dielo.

Tatárska omáčka pochádza z francúzskej kuchyne, dnes je veľmi obľúbená kvôli jej vynikajúcej chuti a ľahkej príprave. Je ideálna k rybe, mäsu, morským plodom a dokonca zelenine, pretože táto omáčka je majstrovským dielom najjednoduchšieho jedla. Existuje niekoľko spôsobov, ako vytvoriť klasický recept, ktorý máme dnes.

Zloženie:

2 varené vajcia
2 surové žĺtky
1 lyžička olivového oleja
1 lyžica cibule nakrájanej na drobno
50 g nakladané uhorky
1 lyžička horčice
120 g kyslej smotany
1/2 citróna
zelený kôpor
soľ
paprika podľa chuti

Postup prípravy na druhej strane >

Written By
More from Redakcia
Len 4 suroviny budete potrebovať na výrobu tohto NEPEČENÉHO orechového koláča! Hotový za 5 minút
SUROVINY: varené kondenzované mlieko – 1 hod. 500 gr. keksov 1 šálka...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *