Vynikajúci recept na vanilkový dezert s množstvom krému a bleskovou prípravou!

Potrebujeme:
  • 250 g maslových sušienok
  • 2 vanilkové pudingy bez varenia
  • 1 liter mlieka
  • 400 ml smotany na šľahanie
  • 200 ml mlieka na namáčanie sušienok
  • 28 x 22 cm forma

Postup:
  1. Formu vyložíme sušienkami, ktoré krátko namočíme do mlieka.
  2. Puding bez varenia vymiešame s litrom mlieka do zhustnutia.
  3. Smotanu vyšľahajte na tuhú šľahačku.
  4. Do pudingového krému vmiešame 1/2 smotany a navrstvíme na sušienky.
  5. Na vrch natrieme zvyšnú šľahačku a nakoniec prikryjeme zvyškom namočených sušienok.
  6. Podávajte vychladené.
Prajeme vám dobrú chuť! 🙂

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*